Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/20209-01.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Tommy Nygren - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerTommy Nygren

Tommy Nygren på Gran Canaria
Vi är ett par som varje November månad befinner oss på Gran Canaria. I år blir det nästan 4 veckor med start den 26/10

Play del Ingles och Mas Palomas är bättre än paradiset .

Tommy Nygren´s recensioner


Om Las Palmas De Gran Canaria
Betyg 5
Ett besök i Las Palmas är något man Ska göra någon gång iaf. när man semestrar på Canaria. En lördagmorgon/förmiddag i Catalinaparken med alla Canarier/männen som sitter fyra vid varje bord o spelar schack och något/några olika kortspel och röker sina cigarrer. Hela parken är proppad med dessa mindre fyrkantiga bord.

Parken kantas av div. restauranger för både mat och dricka även enklare mat "typ" korvmoj på svenska.
2011-03-14 kl 12:00 | Anmäl recension
.

Om Yumbo Center
Betyg 5
Här hittar du allt. Från barnkaruseller till tatoosbutiker. Här är det bara så underbart att sitta på "Plattan" vid någon av dom otaliga barerna som finns där o bara titta på folk.

På resturang Windsor brukar vi alltid äta vår första middag när vi kommer ner.
2011-03-12 kl 18:44 | Anmäl recension
.

Om Playa de Maspalomas
Betyg 5
Vi går nästan dagligen (när vi är där) mellan Play del Ingles och Mas Palomas fyren. Det ger bra med motion, om man sedan tar vägen genom öknen på tillbakavägen så frestar det på ännu mer. Fast man får ju inte vara blyg då,för där i öknen försigår både det ena och det andra bland solälskande människor. Eller så går man Avenida Neckerman norrut upp till den stora rondellen vid Avenida Touroperador sedan är man snart i Play del Ingles.
2011-03-12 kl 18:36 | Anmäl recension
.

Om Espetada
Betyg 5
Är man i på Play del Ingles så är ett besök på restuarang Espetada ett MÅSTE. Grillad oxfilé finns inte att få godare än dom tillagar den där.

Mysig miljö, man kan ringa dit o prata med svensktalande för bordsbeställning, som oxå är ett måste. För dom har alltid fullbelagt.

Rekomenderas mycket varmt och så många stjärnor som möjligt får dom...eller 11 av 10
2011-03-12 kl 18:19 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.