Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/images/user_no_image.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Tina Forsström - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerTina Forsström

Tina Forsström på Gran Canaria
Jag har varit på Gran Canaria mycket under de senaste 15 åren och har kommit att uppskatta ön mer och mer. Jag hoppas kunna dela med mig av mina erfarenheter och eventuellt tipsa om utflyktsmål eller aktiviteter som kan tilltala såväl barn som vuxna.

Tina Forsström´s recensioner


Om Atlantico Vecindario
Betyg 2
Tyvärr är inte Atlantico en angenäm upplevelse, just eftersom det är så bullrigt och hög ljudvolym. Fint och stort och en del bra affärer men den stökiga atmosfären gör dessvärre att man snabbt blir trött i huvudet. Möjligen kan man åka dit en vardag på förmiddagen då det inte är lika mycket folk. Men jag råder att undvika eftermiddagar, kvällar och helger då det är fullt med spanska (högljudda) ungdomar som ska fröjda sig. Det får bli en tvåa!
2010-12-28 kl 19:57 | Anmäl recension
.

Om El Muelle
Betyg 4
Javisst är El Muelle fint. Fräscht, rena toaletter, bra butiker och fin utsikt. Om man tar sig högst upp kan man äta, fika eller ta en öl utomhus på någon av serveringarna och titta ut över hamnen, kan kännas bra om man är trött i benen efter allt shoppande och behöver ta sig en liten paus.
2010-12-28 kl 19:52 | Anmäl recension
.

Om San Agustin
Betyg 4
Jag håller med i mycket av vad som skrivits om San Agustin, det är en lugn ort för den som inte vill festa loss utan bara vill njuta och ta det lugnt. Det passar mig som har småbarn. Dessvärre är köpcentret i San Agustin jättetråkigt och många restauranger har ett trist läge men jag vill ändå rekommendera en restaurang som ligger på vån 4, längst upp. Den heter Terazza Panorama och där har man en fin utsikt över havet, maten är god och personalen är trevlig och tillmötesgående (speciellt om du har barn med dig). En annan av mina favoritrestauranger i San Agustin är grillrestaurangen Paco pga deras goda kvalitet på köttet. Den restaurangen ligger en liten bit utanför köpcentrumet. Det har varit på tapeten att man ska göra om köpcentrumet men när (och om) vet jag inte.
2010-12-21 kl 20:59 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.