Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/19656-100925+semester+664.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Thomas Larsson - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerThomas Larsson

Thomas Larsson på Gran Canaria
Jag heter Thomas och har jobbat på Gran Canaria i fyra säsonger och besökt ön ett flertal gånger efter det ,Jag älskar G C

Min hemsida: http://www.astuen.blogspot.com

Thomas Larsson´s recensioner


Om CC San Agustin
Betyg 3
San agustin centrum är bra tycker jag lugnt o skönt och barnens favorit ställe ligger här högst upp. Där ligger Yuppi Park som är ett slags mini tivoli rätt kul faktist.
Där ligger också en riktigt bra restaurang som heter Greek Taverna som har grymt god grekisk mat, är ni i san Agustin och gillar Grek mat måste ni gå dit.
2011-02-01 kl 12:36 | Anmäl recension
.

Om Bahia Feliz
Betyg 4
Jag skall lägga till att vi bodde på Hotell Playa Feliz, det var riktigt bra där,när man har små barn, mina barn var då 4 och 6 år. Vi var där i sluet av september och då var det jätte lugnt där men änndå så hade dom en bad vakt som satt där hela dagarn. bra små lägenheter som var jätte fräsha.

Men har hört att man ska undvika att bo där när spanjorerna har semester för det är många som äger lägenheter där och då bor dom där själva och det blir riktigt trångt o livat.
2011-02-01 kl 12:20 | Anmäl recension
.

Om Playa del Ingles
Betyg 5
Jag tycker att Playa del Ingles är ett grymt bra ställe och inte alls så mycke rööj längre som de var för typ 10 år sen. bra mat ,bra pubar och helt ok pris om man har lite koll på vart man går....ta inte första bästa mat stället eller puben kolla runt lite först , det är mitt råd.

Nära till allt här ligger också ett jätte bra köp center inte för shoping utan för resaurang besök mycket trevlig personal. centrum Tropical mitt i mellan san Agustin och Playa del Ingles värt både ett och två besök.
2011-01-25 kl 18:55 | Anmäl recension
.

Om Amadores
Betyg 4
som strand grymt bra men som lunch ställe dyrt. Men jätte bra om man har små kids. Ps mata inte duvorna för då har du tusen duvor över dig och lika många arga blickar på dig. Gång av stånd från Puerto rico är ett plus
2011-01-24 kl 20:53 | Anmäl recension
.

Om Atlantico Vecindario
Betyg 3
jag gillar Atlantico men det är lite kaotiskt om man åker dit en helg. men annars riktigt ok med bra ut bud på kläder och mat och restauranger fast mys faktorn på restaurangerna är inte så stor förutom en italensk restaurang som ligger på övre våningen i ett hörn.
2011-01-24 kl 20:45 | Anmäl recension
.

Om Kasbah
Betyg 4
jag gillar Kasbah både på kvällen och på dagen lite jobbigt med alla inkastare men det gäller bara att ståpå sig så är det lugnt. Finns många bra pubar här bla turbo och relax och spook men undvik att gå på spook på lördagar för då är det bara spanka folk och blir lätt bråkigt då. Jag har jobbat här på kvällarna och något man måste se är dansen på torget som är varje kväll vid åtta eller nio tror jag att det börjar. Ligger en riktigt bra tex mex restaurang en liten bit utför Kasbah i samma hus som hotellet Koko tror jag att det heter.
2011-01-24 kl 11:44 | Anmäl recension
.

Om Bahia Feliz
Betyg 4
Bodde här med familjen 09 riktigt bra och mysigt när man har barn. och i köp centret så finns det en jätte bra och billig kina restaurang. går även bra att vind surfa här.
2011-01-24 kl 11:30 | Anmäl recension
.

Om San Fernando
Betyg 4
Riktigt bra om man ska handla mat och kläder, även jätte bra ställe om man vill äta lite inhemsk mat. finns nästa inga turist hak i San Fernado vilket är bra om man vi shoopa billigt. När jag jobbade på gran canaria så bodde vi på Nilo som ligger ett stenkast från San Fernando så vi handlade nästan alltid vår mat där.
2011-01-24 kl 11:25 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.