Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/images/user_no_image.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Sofia Gutå - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerSofia Gutå

Sofia Gutå på Gran Canaria
Jag heter Sofia, arbetar med ... och befinner mig i ...

Sofia Gutå´s recensioner


Om Playa de Mogan
Betyg 5
Det är väldigt mysigt i Mogan! :) En av de finaste hamnbyarna på ön. Skulle verkligen rekomendera en dag här! Massor med mysiga caféer och restauranger längs med hamnen där det är underbart att ta ett glas sangria. Rekomenderar varmt deras champagesangria på "Sol y Luna"

http://helloskipper.blogg.se/
2010-05-18 kl 00:30 | Anmäl recension
.

Om Playa de Patalavaca
Betyg 1
Tyvärr så förstörde vinterns stormar hela stranden och delar av strandpromenaden i närheten. Troligtvis kommer det fixas, ,men det kommer nog ta ett tag. Anfi del mar som ligger i närheten är dock oskadd och den är och var ännu finare än patalavaca.

http://helloskipper.blogg.se/
2010-05-18 kl 00:24 | Anmäl recension
.

Om Fusion Restaurant & Lounge Bar
Betyg 5
Supergod mat och mysig inredning. Det enda stället i Arg som har lite stil. Supergoda drinkar har de med och white chocolate cheesecake to die for!!
2010-05-18 kl 00:21 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.