Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/19500-P1320244+sanddyner+p%E5+Gran+canaria.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Lotta Holmgren - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerLotta Holmgren

Lotta Holmgren på Gran Canaria
Jag heter Lotta Holmgrenoch gillar att åka till Gran Canaria. Det brukar bli några gånger per år.

Min hemsida: http://lotta-holmgren.blogspot.com/

Lotta Holmgren´s recensioner


Om El Rancho
Betyg 5
Hit går jag ofta och äter. Gillar deras starkt kryddade mat. Men var beredd på att det är jättestora portioner. Beställer du grillade revbenspjäll blir du inte besviken. Mycket riktligt med mat. Personalen glad och trevlig.
Mycket med folk men det går ändå hyfsat snabbt att få maten. Men vem har väl bråttom på semestern? Sangrian också jättegod.
2011-01-06 kl 23:55 | Anmäl recension
.

Om Puerto de Mogán
Betyg 3
Puerto de Mogán tillhör inte mina största favoriter. Visst, det är ok att ströva runt i en stund men för liten plats att bo på tycker jag.
2011-01-05 kl 16:51 | Anmäl recension
.

Om Playa del Ingles
Betyg 4
Första gången jag var i Playa del Ingles var 1972. Det var min allra första charterresa och allt var väldigt spännande. Minns inte vad hotellet hette men det jag mindes mest var den långa strandpromenaden.

Nu har vi varit tillbaka här nästa varje år de senaste 10 åren och det känns alltid lika kul. Tror att Playa del Ingles kommer att bli ännu attraktivare nu när euron är billigare. Jag åker helre hit än till Tailand.
2011-01-05 kl 16:47 | Anmäl recension
.

Om Mcdonald´s
Betyg 4
Mcdonalds är det samma vart i världen du reser. Ingen överraskning. Väldigt gott som lunch efter några dagars sallad :-) .
2011-01-02 kl 18:42 | Anmäl recension
.

Om Hard Rock Cafe Gran Canaria
Betyg 4
Gillar man Hard Rock Cafe i Stockholm så känner man igen sig här. Riktigt fina, stora hamburgare med hemlagad pomes frits. Mums
2011-01-02 kl 18:41 | Anmäl recension
.

Om Greek Village
Betyg 5
Jag tror att det är den här grekiska restaurangen jag besökte senast jag var i Pl del I. Deras lamkotletter kan jag varmt rekommendera.
2011-01-02 kl 18:39 | Anmäl recension
.

Om Playa del Ingles
Betyg 5
Bästa tiden att åka till Playa del Ingles om man är över 50 är nog jan-mars. Inte fullt så många aspackade ungdomar på pubarna.
2011-01-02 kl 18:32 | Anmäl recension
.

Om Puerto Rico
Betyg 3
Puerto Rico är alldeles för många branta avsnitt för att vara helt i min smak. Men jag vet goda vänner som alltid åker hit för att det sägs vara den mest solsäkra platsen på Gran Canaria. Själv föredrar jag Playa del Ingles.
2011-01-02 kl 18:30 | Anmäl recension
.

Om Playa de Puerto Rico
Betyg 3
Det här är en riktigt fin strand. Långgrunt och finkornig sand. Puerti Rico är ju väldigt solsäkert och här är inte särskilt blåsigt.
2011-01-02 kl 18:28 | Anmäl recension
.

Om Playa de San Agustin
Betyg 4
Den här stranden är fin. Det finns solstolar att hyra. Det var faktiskt så att när vi var där och solade en söndag så brydde sig inte stoluthyraren om att ta betalt. Han bara log när han gick förbi oss.
I vattnet är det varmt och behagligt. Mjuk, vit sand.
2011-01-02 kl 17:44 | Anmäl recension
.

Om Arguineguin
Betyg 3
Arguineguin är en rätt liten stad med väldigt fina hotell och bra matställen. Själv hamnade jag där efter att ha "vunnit" på en gratisbiljett som man stod och delade ut vid trappan utefter strandpromenaden mellan Playa del Ingles och San Agustin. Vi fick åka en gratis taxi och möttes av en tjusig kvinna i 60 års åldern som visade oss stan och bjöd på förfriskningar. - Nej vi köpte inte någon lägenhet, för det var det som de hela gick ut på. Hon tröttnade på oss efter några timmar som hon visat oss mycket lyxiga lägenheter. Sen skulle vi skrapa en slags lott och se vad vi hade vunnit och vår vinst var en veckas vistelse. Vi skulle bara betala resan själva. Time sharing är inte något för mig :-)
Men nästa gång vi åker till Gran Canaria ska vi besöka Arguineguin igen som turister på egen hand. Jag återkommer med en ny recension efter det.
2011-01-01 kl 23:29 | Anmäl recension
.

Om Playa de Maspalomas
Betyg 4
Jag brukar ta långa promenader utefter den här stranden. Det är en fantastisk känsla att gå i vattenbrynet och känna sanden och saltvattnet sippra mellan tårna.
Man kan gärna ta med sig en vattenflaska för det är lätt att bli törstig på vägen. En simtur tar man när man känner för det. Härligt.
När man gått en bit gäller det att inte vara "pryd" för där är nudistbad tillåtet. Men det är inte farligt att passera :-)
Små mini barer hittar man efter hand men jag brukar vänta med att ta lunch när jag kommer ner till ett hotell som jag tyvärr inte minns vad det heter. Man ser det på långt håll för där finns ett högt torn.
2011-01-01 kl 16:55 | Anmäl recension
.

Om CC San Agustin
Betyg 5
I San Agustin centrum finns en svensk restaurang. Kommer inte ihåg vad den heter men där hade dom jättegod mat. Man bjuds på några tapas i form av sill, korv mm. Varmrätterna smakar som dom ska. Vi har prövat plankstek, sjötunga mm och allt har varit lika gott.
2011-01-01 kl 16:49 | Anmäl recension
.

Om Yumbo Center
Betyg 4
Yumbo center har väldigt vänlig personal. Det tycker jag är viktigt för då kommer man gärna tillbaka.
2011-01-01 kl 16:46 | Anmäl recension
.

Om Kasbah
Betyg 4
I Kasbah finns en Irländsk (tror jag) pub som har karaoke på kvällen. Bästa Karaoken i Pl del Ingles tror jag. Men dom borde byta ut sångförteckningen i mellanåt för dom är rätt "impregnerade" av öl. Hade fått 5 stjärnor av mig om sångförteckningarna varit lite "renoverade"
2011-01-01 kl 16:43 | Anmäl recension
.

Om Playa del Ingles
Betyg 5
Jag åker gärna till Playa del Ingles. Där finns det som jag gillar. God mat, härliga badstränder och den långa badstranden ut mot sanddynerna. Har varit där flera gånger och provat både hotell och lägenhetshotell. Det jag har kvar att pröva är "All inclusiv" men det får nog i så fall sträcka sig till halvpension, för lite utav tjusningen är att testa nya restauranger varje kväll.
Efter middagen går jag gärna på någon club som har karaoke.
Det fina med Playa del Ingles är att hit kan man åka både som 20 åring och som 55+ (jag tillhör 55+) .
Den senaste gången hade jag extrem otur med vädret. 4 av 8 dagar extrem blåst och regn men alla tidigare gånger har där varit fint.
Räknar med att göra ett nytt försök i februari-mars. Längtar redan.....
2011-01-01 kl 16:40 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.