Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/15324-SM-2004+003.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Benny Eriksson - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerBenny Eriksson

Benny Eriksson på Gran Canaria
Jag heter Benny Eriksson, arbetar med ... och befinner mig i ...

Benny Eriksson´s recensioner


Om Bahia Feliz
Betyg 1
Fritidsresors egna lilla by på Gran Canaria. Ett få tal pubar, matställen och affärer. Men underhållnings och matstället Garbo finns ju här. Där serveras det mat och underhållning i ett.
Själv tyckte jag det låg avsides även om jag trivdes på Hotell Orquidea. Som hade skaplig billig och bra mat. Med ett kanon poolområde och trevlig underhållning på kvällarna.
Men utan en riktig badstarnd i havet. Så besäker jag inte stället igen. Men barnfamiljerna trivs nog som troll i trollskogen här:)
2010-01-06 kl 17:53 | Anmäl recension
.

Om San Fernando
Betyg 4
Har ej bott här men besökt stället när jag bott i PDI. Små trevliga matställen och billiga Stora mataffärer. Eurospar, Mercadona och Hipperdino i CC Bellavista
2010-01-06 kl 17:44 | Anmäl recension
.

Om Maspalomas
Betyg 1
Hamnade här på en sistamuniten ospecat 2003- Är man ute efter en lugn semester ute i obyggden har man hamnat rätt. Vart man en skulle så låg det långt bort. CC Farao 2 var det enda stället att handla och äta i området. Men inte så mycket att välja på men en minigolfbana fanns det!
Men Club MasPalomas 2 som vi bodde på var bra. Billig buffé till frukost och middag sen var poolområdet kanon. Men om man har myror i bena som jag var det ingen höjdare. Även fast det gick gratis badbussar till Mas Palomas stranden. Och det är billigt att åka taxi till PDI.
Men säkert ett kanon ställe för familjer och dom som vill ta det lugnt!
2010-01-06 kl 17:41 | Anmäl recension
.

Om San Agustin
Betyg 3
Bodde här vid årsskiftet 03-04 på Isabel Maria. Som då var precis nybyggt och vi var dom första som bodde i vår lägenhet!
50 meter till stranden och en lugn fin strand utan en massa blåst!
Besöker CC San Agustin när jag är i PDI. För att Mälaren för en billig och god 3-rättersmiddag. Men för övrigt börjar CC't bli slitet. Och behäver nog renoveras snart?
Och vill du ha en öl fram mot natten så är det mesta stängt.
2010-01-06 kl 17:33 | Anmäl recension
.

Om Puerto Rico
Betyg 4
Bodde här 1999 och gjorde ett besök med bil 2008. Har hört att det behövs renoveras. För det börjar bli slitet och förfallet.
Men 1999 trivdes jag kanon i denna badort. Nära stränderna i grann byarna Amadores och Arguineguin som också har kanon stränder!
Dom flesta barer, discon och matställen samlat på ett ställe i CC Puerto Rico.
Så sätter ni havsbad i första rummet. Så är Putte ibland dom bästa alternativen på ön!
För barnen (Och vi som tror vi är barn fortfarande:)) finns ett vattenland längst in i dalen.
2010-01-06 kl 17:24 | Anmäl recension
.

Om Playa del Ingles
Betyg 4
Har allt man behöver som en turist. Vill man ha något genuint så får man åka till någon annan ort. För här är allt uppbyggt för oss turister menyér skyltar och man klarar sig ofta med svenska. Och engelska kan nästan alla utom tyskarna :)
Jag gillar Kasbah och dom lite äldre mindre CC'na. Yumbo besöker jag bara nån gång när jag är här. För mycket lull-lull och folk enligt mej.
Missa inte CC Cita maten billig och god. Och lugna affärer där man får gå och titta utan att bli störd. Men tyvärr är det på nedgång och slitet.

Som sagt vill ni festa, äta gott och shoppa så har ni kommit rätt!
2010-01-06 kl 17:17 | Anmäl recension
.

Om Kasbah
Betyg 5
Tyvärr är man för gammal för draget nere i CC Plaza. Men jag gillar den äldre delen i kasbah. Med små trevliga pubar och matställen. Sen ligger ju min favorit bar här TurboPub. Billig öl, Hårdrock och trevligt folk!
2009-11-09 kl 19:49 | Anmäl recension
.

Om Gran Canaria, Las Palmas
Betyg 5
Jag hade besök Las Palmas 2 ggr när jag bott på sydsidan och 2 veckor vinter 2009. Vid dom första besöken hittade jag inte Las Palmas charm. Men när jag tillbringa 2 veckor där blev jag kär i staden. Så mycket att se och uppleva. Missa inte parkerna i staden!
¤ Santa Catalina parken med sitt myller av folk. Och alla barer. affärer och matställen på och runt parken. Och under karnevalen byggdes en jätte scen i parken. Men mycket sång och dans som hör en karneval till!

¤ Parque Doramas och Juan Pablo II
Med en massa fontäner, grönska och fåglar.

Missa inte att hämta en gratis karat över Las Palmas i närmaste turistbyrå. Dom finns överallt i staden och leder dej till alla sevärdheter.

Som första gångsbessökare i staden. Rekomenderar jag att ta turistbussen. En dubbeldäckare med andra våningen utan tak. Som utgår runt Santa Catalinaparken vid 9-10 tiden. Och åker runt till nästan alla sevärdeheter i staden. Det kostar en slant att åka. Men då får du stiga på och av bussen hela dagen!
2009-11-09 kl 19:08 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.