Warning: getimagesize(http://www.grancanaria.nu/images/user_no_image.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/www/__Tim/core/image_functions.php on line 39
Annica Åberg - Gran Canaria
Logga in | Bli medlem

Gran CanariaBli medlemFlyg Gran CanariaSista minutenNyheterGran Canaria SökFaktaVäderGran Canaria bloggRSSBöckerAnnica Åberg

Annica Åberg på Gran Canaria
Svensk tjej med familj och barn. Gillar att simma. Är masters simmare. Letar ofta efter bra bassänger och även gym kunna träna i. Har varit i Sam Agustin två gånger nu.Första gången i mars 2013. Och nu senast under jul och nyår 2013/2014. Under senaste resan hyrde vi en lägenhet privat i två veckor av en spansk tjej. Fungerade jättebra, och lägenheten var mycket bra , låg centralt och vi är jättenöjda med att bo i lägenhet och kunna laga egen mat när vi önskar. Spenderade sista tiden på hotell då vi inte kunde hyra den hela tiden. Tycker mycket om just San Agustin, och hoppas kunna komma tillbaka snart igen.

Annica Åberg´s recensioner


Om San Agustin
Betyg 4
Lugnt och skönt. Mest pensionärer och endel barnfamiljer. Vid Rocas Roca bor många svenskar. Enormt trist köpcentrum, men där finns några bra affärer och restauranger mitt bland allt krimskrams. Bott i San Augustin två gånger nu, på tre olika ställen. Åker tillbaka i november 2014 igen. Ska då bo på Rocas Rojas. Ser fram emot det. Där finns en Bra bassäng att träna i som är ca 25 m och är fyrkantig.
2014-05-08 kl 00:23 | Anmäl recension
.

Om San Fernando
Betyg 4
Bra ställe att handla mat på. Finns två stora supermarket. mercadona och hipperdino. Och ett antal klädaffärer. Gång avstånd till playa de Ingles.
2014-05-08 kl 00:15 | Anmäl recension
.

Om Playa de Las Burras
Betyg 4
Bra strand i San Augustin. Ska bo nära den nästa gång vi åker.
2014-05-08 kl 00:13 | Anmäl recension
.

Om Melia Tamarindos
Betyg 4
Bodde här under tre dagar i mars 2013. Stort femstjärnigt hotell. Standard på rummen var bra, och sköna sängar. Bra utbud på TV, och det internet som man betalar för var OK. Bra och uppvärmd pool. Mycket aktiviteter för vuxna på hotellet, som gympa, vatten gympa, dansklasser, boule,gym,underhållning mm. Dock fick inte barn bada i stora poolen, utan även lite större barn upp mot 8-10 år fick bada in en jätteliten barnpool. Gratis internet i hela receptionen och Lobbyn, och poolhandukar ingår. Bra frukost buffé. Skulle nog inte rekommendera detta för barnfamiljer, även om barn är välkomna, då det inte finns mycket för barn att göra (och det som finns är inte jättekul). Detta motsvarar nog ett fyra stjärnor hotell i svenska mått.
2014-01-07 kl 00:17 | Anmäl recension
.

Om Bluebay Beach Club
Betyg 3
Ok hotell som ligger i Bahia Feliz. Bodde 4 dagar på hotellet, vilket är OK. Skulle inte vilja bo längre, då det ligger mycket avsides och i en tråkig stadsdel. bredvid låg en mindre flygplats, där mycket helikopter och småplan startade och landade ofta. Man hör även ljud från Gocart banan som ligger några hundra meter utanför. Hotellet är stort, har stora bra rum, sköna sängar med stor balkong. Dock är det en mycket kall pool. Nu i december var det runt 16-17 grader, vilket gör att det går att ta ett snabbt dopp inte mer. Tycker synd om de som har barn, som vill bada. Kan vara OK temp mellan maj och september men resten av året är det iskallt. Dålig frukostbuffe, som inte är värd11 eur. Dock finns eget utrustat kök, där man kan göra egen,frukost. Kan vara mycket blåsigt, och då är det kallt att ligga vid poolen. Stranden vid Bahia Feliz är stenig, och det är inte kul att bada där. Hotellet tar extra betalt för pool handdukar, safetybox och ett dåligt internet.
2014-01-07 kl 00:03 | Anmäl recension
.

Om Loopy´s
Betyg 3
Ligger nära hotellet Melia. Inte speciellt kul lokal, även om maten är OK. Får ett en extra stjärna för att det går att ta med pizza hem, när man inte vill äter ute annars skulle det bli två stjärnor.
2014-01-06 kl 23:46 | Anmäl recension
.

Om Balcon De San Agustin
Betyg 4
Ligger vid slutet av strand promenaden i San Augustin. Liten charmig restaurang. Har stort utbud och ok prisnivå. Senast tog vi Paella. Kan sitta både ute och inne. Hit går både turister och bofasta.
2014-01-06 kl 23:43 | Anmäl recension
.

Om El Capitan
Betyg 4
Bra utbud av mat. Ligger bra vid strand promenaden i San Augustin. Man kan sitta både ute. Både lunch och middag. Bra prisnivå.
2014-01-06 kl 23:38 | Anmäl recension
.
 Fotona som tillhandahålls av Panoramio är upphovsrättsskyddade av deras upphovsmän.